Medewerkers

  • Mirjam

Ik ben Mirjam van der Veen, getrouwd en heb 3 dochters. Na een aantal omzwervingen wonen we alweer een aantal jaar in Vlissingen. Ik hou van lezen, creatief bezig zijn, koken en bakken, wandelen, fietsen, het strand en fotografie. Verder doe ik ook aan yoga. Na het behalen van mijn HBO-Verpleegkunde diploma in 1992 heb ik gewerkt in een algemeen ziekenhuis, psychiatrie, ouderenzorg en de gehandicaptenzorg.

Toen Marjolein mij vroeg of ik een klein aantal uur op Hoeve Voemekaer wilde komen werken hoefde ik daar niet lang over na te denken. Wat een prachtig project op een schitterende plek. Ik kan me ook volledig vinden in de visie en hoop dat ik hier mijn steentje in kan bijdragen, door er te zijn, te luisteren en de bewoners die ondersteuning te bieden die zij nodig hebben om zich te kunnen ontplooien en zich veilig te voelen. Daarnaast zal ik aan mijn collega’s een stukje ondersteuning bieden in de medisch verpleegkundige zorg aan de bewoners wanneer dat nodig is.

 

  • Evelien

Mijn naam is Evelien Huissen en ik ben 58 jaar, ik woon inmiddels zo’n 6 jaar in Kapelle, ik werk ongeveer 5 jaar bij Hoeve Voemekaar waar ik het heel erg naar mijn zin heb, ik ben aangenomen als huishoudelijk medewerkster, alles schoon en netjes maken vind ik fijn, maar het contact met de bewoners, daar ligt toch wel mijn hart, sinds de zomer van 2023 draai ik ook geregeld een avond dienst mee, dat werk is super leuk. Deze kleinschalige locatie met hart voor de bewoners en een heel fijn team, daar hoop ik nog heel lang mijn steentje aan te mogen bijdragen.

 

 

 

 

 

  • Esther

Ik ben Esther Moerenhout en ik ben 24 jaar. Nadat ik een paar jaar zwemvrijwilliger ben geweest van Santine, ben ik sinds 2018 werkzaam als begeleider bij de Hoeve. Tot 2022 werkte ik hier fulltime, op dit moment werk ik 25 uur en doe ik daarnaast de opleiding Fysiotherapie. Dit kost wat tijd, maar gelukkig is het goed te combineren met mijn werk op de Hoeve.
Op de Hoeve is elke dag weer anders, en dat is wat mijn baan zo leuk maakt. Ik vind het belangrijk dat dit huis een echt warm thuis is voor de bewoners, een plaats waar iedereen zich gezien en gehoord voelt. Daar zet ik me dan ook elke keer weer voor in. Ik kan genieten van de gezelligheid en huislijkheid, maar op zijn tijd kan ik ook genieten van de uitdagingen die je af en toe tegenkomt.
Naast mijn werk en studie vind ik het leuk om op reis te gaan. Ik houd van het ontmoeten van nieuwe mensen en het komen op plaatsen waar ik nog nooit eerder ben geweest. Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker te wandelen in de natuur, ben ik graag bij vriendinnen en vaak is mijn camera in de buurt om de mooie dingen om me heen vast te leggen. Wie weet tot op de Hoeve!

 

  • Anniek

Ik ben Anniek van Noorden, 20 jaar en kom uit Yerseke en ben sinds 2022 werkzaam bij Hoeve Voemekaer. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en vind ik het leuk om te koken en te bakken. Meestal kom ik met de auto naar het werk maar in de zomer pak ik ook graag mijn elektrische fiets. Meteen nadat ik klaar was met mijn opleiding: persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg, ben ik komen werken bij Hoeve Voemekaer. Ik heb hier eerst een half jaar stage gelopen, daarna werkervaring opgedaan tijdens andere stages, bij woonvormen vanuit stichting Siloah. Inmiddels werk ik bijna 1,5 jaar op de hoeve en 36 uur per week.

Werken op de hoeve voelt als binnenkomen in een warm huis met lieve bewoners. Het begeleiden van de bewoners en de gezelligheid die ze geven maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

 

 

  • Tonia

Mijn naam is Tonia Verdonk. Ik ben 30 jaar oud en sinds Januari 2023 werkzaam bij Hoeve Voemekaer. Sinds een aantal jaar woon ik op Kapelle, daarvoor was ik meest van de tijd ook al op Kapelle te vinden. Ik korfbal al 23 jaar bij de korfbalvereniging in Kapelle en ben getrouwd met Martijn, een echte Kapellenaar. Voor mij is de Hoeve dan ook prima aan te fietsen. Verder ben ik graag samen met vrienden voor een drankje, spelletje of gewoon om even bij te kletsen. Samen met Martijn ga ik ook graag op avontuur en we hebben al heel wat mooie reizen gemaakt.

Voor ik bij Hoeve Voemekaer kwam werken heb ik eerst een tijd gewerkt in Thomashuis Kruiningen. Na het Thomashuis heb ik 2 jaar gewerkt als ambulant begeleider bij Zuidwester. Toch trok het kleinschalige wonen me weer. Marieke is voor mij een oude bekende en van haar hoorde ik dat er bij de Hoeve een plekje was om te werken. De visie van deze manier van wonen staat me enorm aan en de kleinschaligheid van zowel de woning en het team vind ik super fijn. Even spontaan met de bewoners naar het korfbalveld om te sporten of andere dingen doen vind ik super waardevol. Verder ben ik heel blij met mijn collega´s en vind ik het fijn om in een klein en hecht team te werken. De bewoners hebben mijn hart al heel snel gestolen en ik geniet van iedere dienst. Ik hoop dat ik nog lang mijn steentje mag bijdragen om de bewoners te ondersteunen in alle dagelijkse dingen, er voor ze mag zijn als het even moeilijk is en met ze mag genieten van de kleine en zeker ook de grote mooie momentjes van het leven.

  • Janneke

Mijn naam is Janneke Meijers en woon in Zoutelande. Sinds maart 2023 werk fulltime bij de Hoeve. Tijdens mijn opleiding Maatschappelijke Zorg heb ik stage gelopen bij de Hoeve, waar ik toen ontzettend veel geleerd en het enorm naar mijn zin gehad heb! Toen ze begin dit jaar aan me de vraag stelden of ik weer terug wilde komen heb ik daar niet lang over na hoeven te denken! Op de Hoeve is geen een dag hetzelfde, de gezelligheid van de bewoners en elke keer de nieuwe uitdagingen maken het werken bij de Hoeve zo leuk. Ik vind het belangrijk om onze bewoners een fijn thuis te bieden en ze de ondersteuning te geven die ze nodig hebben. Daar doe ik dan ook elke dienst weer m’n best voor!

Tot ziens op de Hoeve!

 

 

 

  • Gre

ik ben Gré en werk nu ruim 2 jaar op de Hoeve. Ik heb 3 kinderen en trotse oma van 7 kleinkids die met regelmaat bij oma over de vloer komen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met naald en draad, en legpuzzels maken. Ik hoop nog jaren met plezier te werken op de Hoeve.

 

 

  • Joëlle

Hallo, ik ben Joëlle. Samen met mijn man, hondje en poes woon ik in Kruiningen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond, en 1 keer in de week voetbal ik op Kruiningen.

Na een lange periode voor een grote zorg organisatie te hebben gewerkt, vond ik het tijd om te kiezen voor de bewoners. Hierdoor viel mijn keuze op de kleinschalige woon/zorgvorm van Hoeve Voemekaer.

Ik kijk erg uit naar een mooie periode op de Hoeve.